TERMÉKEK – ÁLTALÁNOS

Az így jelölt termékek aszimmetrikus kialakításúak. Alapjában véve azt jelöli, hogy ha szembe állunk a termékkel, akkor az melyik oldali sarokba szerelhető be. Általános szabály, hogy a fal mellé kerülő termék L –alakot vesz fel (az L szára jelképezi a hosszabb és a rövidebb oldal elrendezését a sarokban), akkor az a balos (Left) verzió. Ha ennek a tükörképe, akkor az a jobbos verzió.
Egy másik magyarázat szerint: ha szemben állunk a kád hoszabb oldalával, és a sarok része bal oldalon van, akkor az a balos, ha jobb oldalon, akkor jobbos.
Az azonosítást megkönnyíti a lenti ábra.

Lehetőleg használd a Besco tisztítószereket a termékek karbantartásához, hiszen ezek a termékek kimondottan erre lettek kifejlesztve!
Számos anyag, mint például az ammónia, aceton vagy alkohol, károsíthatják a termékek felületét, így olyan tisztítószert válassz, ami ezeket nem tartalmazza. A tisztításhoz csak puha szivacsot, vagy törlőkendőt használj. Semmilyen körülmények közt ne alkalmazz maró vegyi anyagokat, vagy súroló szemcséket tartalmazó tisztítószereket, mert ezek kárt tehetnek a termékek felületében! A vízlepergető bevonattal kezelt kabinjaink esetén minden használat után öblítsd le az üvegfelületet tiszta vízzel, majd puha (karcolást nem okozó) anyaggal töröld szárazra.

Figyelj rá, hogy a termék összeszerelése, beépítése szakértelmet igényel, ezért minden esetben bízd azt képzett szakemberre! A szakszerűtlen beépítésből (ilyen a saját magad általi beépítés is) adódó károkért felelősséget nem vállalunk!
Amennyiben sérülést vagy hiányt tapasztalsz, úgy NE ÉPÍTSD BE a terméket!

Cégünk a törvényben meghatározott keretek szerint vállalja a jótállást az alábbiak szerint:

“A forgalmazó a vásárlás dátumától számítottan vállalja a törvény szerinti kötelező jótállást. A jótállás ideje függ a termék vételárától:
• bruttó 10.000-100.000 Ft között 1 év kötelező jótállás

• bruttó 100.001-250.000 Ft között 2 év kötelező jótállás
• bruttó 250.000 felett 3 év kötelező jótállás”

A gyártó vállalhat többlet garanciát, a saját feltételei szerint. A többlet garancia érvényesítéséhez kizárólag a gyártóhoz fordulhatsz.

Figyelj rá, hogy a termék összeszerelése, beépítése szakértelmet igényel, ezért minden esetben bízd azt képzett szakemberre! A jótállási kötelezettség feltétele a termék szakszerű, számlával igazolt üzembe helyezése.

ZUHANYKABINOK, KÁDPARAVÁNOK

Igen, de…
Figyelem!
A zuhanykabin méretei tájékoztató jellegűek és akkor érvényesek, ha a kabint a megfelelő zuhanytálcával építed be. Amennyiben zuhanytálca nélkül szeretnéd beépíteni, úgy vedd figyelembe, hogy a kabin a tálcánál kisebb méretű.
Amennyiben padkát szeretnél építeni, vagy a padlóra helyezni a zuhanykabint, figyelj rá, hogy a kabin mérete tájékoztató jellegű, a zuhanytálca méreténél kisebb. Javasoljuk, hogy a kabin névleges mérete legyen a padka külső széle és a padka elég széles legyen (minimum 6,5 cm). Pl. ha 80×80 cm névleges méretű kabinhoz szeretnél padkát építeni, akkor a padka méretei úgy alakuljanak, hogy a külső széle 80×80 cm legyen, belül pedig 73,5 cm – vagy kisebb.

Ajánljuk az általunk forgalmazott Zuhanykabin és kádparaván aktív tisztítóhab használatát. Ezt speciálisan a Besco termékekhez fejlesztették ki. Természetesen tisztíthatod más szerekkel is , de mindenképpen figyelj a következő dolgokra: Kizárólag karcolásmentes, folyékony tisztítószert használj! Ha bizonytalan vagy abban, hogy megfelelő-e a tisztítószer, akkor először próbáld ki kevésbé szem előtt lévő kis felületen. Szemcsés, savas, lúgos tisztítószerek alkalmazása nem javasolt, mert sérülést okozhatnak a terméken.

A tökéletesen beépített termék megfelelő védelmet nyújt a kifröccsenő víz ellen, de minimális vízszivárgás előfordulhat, ami nem jelenti a termék hibáját.

Maradt még kérdésed?

Nézd meg a többi Gyakran Ismételt Kérdést is! Vagy kérdezz tőlünk!