HÁZHOZSZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Küldeményeinket a saját fuvarozónk vagy futárszolgálat juttatja el Önhöz.
A szállítást többnyire saját járművel, ritkább esetben futárszolgálat segítségével végezzük. A költségek optimalizálása érdekében gyűjtő fuvarokat szervezünk.

A szállító jellemzően 8:00-17:00 között szállítja ki a csomagot, ha kérdése van akkor a megadott telefonszámon hívja az ügyfelet.

A kiszállítás feltétele a cím aszfaltozott közúton, akadály nélkül teherautóval való megközelíthetősége (mint pl. súly – vagy magasságkorlátozás nélküli terület, szűk, -fákkal benőtt utca stb.).

A szállító feladata a termék házhoz-szállítása és átadása Önnek. A szállítás a megadott cím előtti közterületig értendő. Nem tartalmazza az emeletre, pincébe, lakásba való elhelyezését! A termék kocsiról való lepakolásához a segítségről és a közterületről való beszállításáról Önnek kell gondoskodnia.

Az üzemeltetőt a tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS DÍJSZABÁSA

Szállítási költség 50 000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén: 0.-Ft az üzemeltető által megadott időpont elfogadása esetén.
Szállítási költség 50 000 Ft alatti rendelés esetén: 4 500.-Ft
Amennyiben a felajánlottól eltérő időpontot szeretne a megrendelő, úgy az csak 15 000 Ft, szabadonálló kádak esetében 25 000 Ft további díj fizetése ellenében lehetséges (az eltérő időpontot is cégünk határozza meg, melyről előző napon értesítjük).

Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a megrendelő megtéríti a www.furdoszobanepper.hu üzemeltetője számára, és ilyen esetben a www.furdoszobanepper.hu üzemeltetője a többletköltség összegéről számlát állít ki.

A MEGRENDELT TERMÉK ÁRÁNAK  ÉS A HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS DÍJÁNAK FIZETÉSI MÓDJA

Webáruházunkban bankkártyás, utánvételes és kedvezményes raktári áruátvételes vásárlás lehetséges. A megrendelt terméket előre bankkártyával, közvetlen banki átutalással vagy a csomag átvételekor a szállítónak kell kifizetni (ez utánvét kezelési költséggel jár). A fizetendő végösszeg minden költséget tartalmaz. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a szállító jelenlétében szíveskedjen átnézni, az árut minőségileg és mennyiségileg átvenni és esetleges sérülés vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, ekkor a csomag átvétele nem ajánlott. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni. A számlát és a garancialevelet a csomag tartalmazza, illetve e-mailen kerül megküldésre a rendeléskor megadott e-mail címre (előfordulhat, hogy a rendszer SPAM-nek érzékeli az általunk küldött üzenetet, ezért rendszeresen ellenőrizze a SPAM mappát is).