TERMÉKEK – ÁLTALÁNOS

Az így jelölt termékek aszimmetrikus kialakításúak. Alapjában véve azt jelöli, hogy ha szembe állunk a termékkel, akkor az melyik oldali sarokba szerelhető be. Általános szabály, hogy a fal mellé kerülő termék L –alakot vesz fel (az L szára jelképezi a hosszabb és a rövidebb oldal elrendezését a sarokban), akkor az a balos (Left) verzió. Ha ennek a tükörképe, akkor az a jobbos verzió.
Egy másik magyarázat szerint: ha szemben állunk a kád hoszabb oldalával, és a sarok része bal oldalon van, akkor az a balos, ha jobb oldalon, akkor jobbos.
Az azonosítást megkönnyíti a lenti ábra.

Lehetőleg használd a Besco tisztítószereket a termékek karbantartásához, hiszen ezek a termékek kimondottan erre lettek kifejlesztve!
Számos anyag, mint például az ammónia, aceton vagy alkohol, károsíthatják a termékek felületét, így olyan tisztítószert válassz, ami ezeket nem tartalmazza. A tisztításhoz csak puha szivacsot, vagy törlőkendőt használj. Semmilyen körülmények közt ne alkalmazz maró vegyi anyagokat, vagy súroló szemcséket tartalmazó tisztítószereket, mert ezek kárt tehetnek a termékek felületében! A vízlepergető bevonattal kezelt kabinjaink esetén minden használat után öblítsd le az üvegfelületet tiszta vízzel, majd puha (karcolást nem okozó) anyaggal töröld szárazra.

Figyelj rá, hogy a termék összeszerelése, beépítése szakértelmet igényel, ezért minden esetben bízd azt képzett szakemberre! A szakszerűtlen beépítésből (ilyen a saját magad általi beépítés is) adódó károkért felelősséget nem vállalunk!
Amennyiben sérülést vagy hiányt tapasztalsz, úgy NE ÉPÍTSD BE a terméket!

Cégünk a törvényben meghatározott keretek szerint vállalja a jótállást az alábbiak szerint:

“A forgalmazó a vásárlás dátumától számítottan vállalja a törvény szerinti kötelező jótállást. A jótállás ideje függ a termék vételárától:
• bruttó 10.000-100.000 Ft között 1 év kötelező jótállás

• bruttó 100.001-250.000 Ft között 2 év kötelező jótállás
• bruttó 250.000 felett 3 év kötelező jótállás”

A gyártó vállalhat többlet garanciát, a saját feltételei szerint. A többlet garancia érvényesítéséhez kizárólag a gyártóhoz fordulhatsz.

Figyelj rá, hogy a termék összeszerelése, beépítése szakértelmet igényel, ezért minden esetben bízd azt képzett szakemberre! A jótállási kötelezettség feltétele a termék szakszerű, számlával igazolt üzembe helyezése.

Maradt még kérdésed?

Nézd meg a többi Gyakran Ismételt Kérdést is! Vagy kérdezz tőlünk!